За Лукића и Милинковић-Савића нема мјеста у Торину?!

Адем Љајић остаје и наредне сезоне!

Фудбал 01.06.2017 | 19:30
За Лукића и Милинковић-Савића нема мјеста у Торину?!
Неки нови ветрови дувају у Торину. Синиша Михајловић заједно са спортским директором Ђанлуком Петракијем кроји тим за нову сезону, а у њему вероватно неће бити места српски тандем Саша Лукић - Вања Милинковић Савић.

Тако бар тврди торински лист Тутоспорт, позивајући се на добро обавештене изворе. Наиме,Михајловић је мишљења да ће двојцу младе репрезентације Србије бити боље да оду на позајмицу, како би стицали искуство за неке будуће походе. 

Италијанским фудбалским кулоарима кружи прича да је Милинковић Савићу будућност на голу Болоње или Ђенове, што је помало изненађујуће с обзиром да Торино сада на платном списку има управо само Вању као јединог чувара мреже. Подсетимо, Торино су напустилиЏо Харт, који се враћа у Манчестер Сити, док је резервни голман Данијеле Падели одлучио да више не буде замена и потражи клуб који ће му пружити више. 

Како се истиче, током дана Петраки би требало да се састане са представницима прекаљеног Салватореа Сиригуа, кога Михајловић јако жели у Торину. Наводно, трансфер би требало да буде реализован јако брзо, пошто постоји обострана жеља за сарадњом. 

Саша Лукић је добио нешто већи простор за игру у финишу сезоне, што је донекле успео да искористи. Међутим, Тутоспорт тврди да је Михајловићу ове године потребан тим који би могао да буде међу главним конкурентима за излазак у Европу. 

Зато су међу највећим жељама голгетер Кротонеа Дијего Фалчинели, те његов имењакПероти из Роме. 

На крају, Адем Љајић је добрим играма у завршници сезоне прикупио нове кредите, па због тога српски офанзивац неће бити продат. Већ би требало да добије једну од водећих улога у тиму наредне године. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар