Za Lukića i Milinković-Savića nema mjesta u Torinu?!

Adem Ljajić ostaje i naredne sezone!

Fudbal 01.06.2017 | 19:30
Za Lukića i Milinković-Savića nema mjesta u Torinu?!
Neki novi vetrovi duvaju u Torinu. Siniša Mihajlović zajedno sa sportskim direktorom Đanlukom Petrakijem kroji tim za novu sezonu, a u njemu verovatno neće biti mesta srpski tandem Saša Lukić - Vanja Milinković Savić.

Tako bar tvrdi torinski list Tutosport, pozivajući se na dobro obaveštene izvore. Naime,Mihajlović je mišljenja da će dvojcu mlade reprezentacije Srbije biti bolje da odu na pozajmicu, kako bi sticali iskustvo za neke buduće pohode. 

Italijanskim fudbalskim kuloarima kruži priča da je Milinković Saviću budućnost na golu Bolonje ili Đenove, što je pomalo iznenađujuće s obzirom da Torino sada na platnom spisku ima upravo samo Vanju kao jedinog čuvara mreže. Podsetimo, Torino su napustiliDžo Hart, koji se vraća u Mančester Siti, dok je rezervni golman Danijele Padeli odlučio da više ne bude zamena i potraži klub koji će mu pružiti više. 

Kako se ističe, tokom dana Petraki bi trebalo da se sastane sa predstavnicima prekaljenog Salvatorea Sirigua, koga Mihajlović jako želi u Torinu. Navodno, transfer bi trebalo da bude realizovan jako brzo, pošto postoji obostrana želja za saradnjom. 

Saša Lukić je dobio nešto veći prostor za igru u finišu sezone, što je donekle uspeo da iskoristi. Međutim, Tutosport tvrdi da je Mihajloviću ove godine potreban tim koji bi mogao da bude među glavnim konkurentima za izlazak u Evropu. 

Zato su među najvećim željama golgeter Krotonea Dijego Falčineli, te njegov imenjakPeroti iz Rome. 

Na kraju, Adem Ljajić je dobrim igrama u završnici sezone prikupio nove kredite, pa zbog toga srpski ofanzivac neće biti prodat. Već bi trebalo da dobije jednu od vodećih uloga u timu naredne godine. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar