'Кукавица' била одбачена пјесма?

Песма Кукавица је вероватно једна од најлепших балада које је Светлана Цеца Ражнатовић отпевала у својој каријери, а, како сама певачица каже, представљала је велики заокрет у њеној каријери јер је хтела да почне да снима нешто темељније и зрелије.

Србија 31.05.2017 | 11:43
'Кукавица' била одбачена пјесма?
‘Кукавица‘ је шест година стајала у њиховој архиви као тотално одбачена. Нудили су је Весни (Змијанац), Драгани (Мирковић), (Лепој) Брени и још многим певачицама. Марина (Туцаковић) ми је тада рекла да има песму која се њима није свидела, али мене није занимало што је моје колегинице нису хтеле. Фута је инсистирао да чујем ‘Кукавицу’, а она му је одговорила да не долази у обзир и да заборави на ту песму", испричала је Цеца.

"Пошто ме је заинтригирао назив, тражила сам да чујем. Када су почели први тактови и кад сам чула речи: ‘Загрли ме’, имала сам феноменалан осећај! Рекла сам им: ‘Ово ћу снимити још вечерас’. Фута је исте ноћи направио аранжман, ја сам сутрадан ушла у студио, отпевала је из прве и сада је евергрин”, каже Цеца за Курир.

Са овом причом се, међутим, не слаже Весна Ривас која је једном приликом испричала позадину ових догађаја.

“Весна (Змијанац) је на заједничком летовању дан и ноћ певала ту ‘Кукавицу’. Седеле смо код ње у апартману и циркале и она ми је рекла: ‘Живо ме интересује шта ће Марина да забоде као другу строфу’. Међутим, Фута и Марина су све најбоље песме које су имали у штеку дали Цеци, па и оне које јој нису биле намењене.”



(Курир)

Коментари / 0

Оставите коментар