'Kukavica' bila odbačena pjesma?

Pesma Kukavica je verovatno jedna od najlepših balada koje je Svetlana Ceca Ražnatović otpevala u svojoj karijeri, a, kako sama pevačica kaže, predstavljala je veliki zaokret u njenoj karijeri jer je htela da počne da snima nešto temeljnije i zrelije.

Srbija 31.05.2017 | 11:43
'Kukavica' bila odbačena pjesma?
‘Kukavica‘ je šest godina stajala u njihovoj arhivi kao totalno odbačena. Nudili su je Vesni (Zmijanac), Dragani (Mirković), (Lepoj) Breni i još mnogim pevačicama. Marina (Tucaković) mi je tada rekla da ima pesmu koja se njima nije svidela, ali mene nije zanimalo što je moje koleginice nisu htele. Futa je insistirao da čujem ‘Kukavicu’, a ona mu je odgovorila da ne dolazi u obzir i da zaboravi na tu pesmu", ispričala je Ceca.

"Pošto me je zaintrigirao naziv, tražila sam da čujem. Kada su počeli prvi taktovi i kad sam čula reči: ‘Zagrli me’, imala sam fenomenalan osećaj! Rekla sam im: ‘Ovo ću snimiti još večeras’. Futa je iste noći napravio aranžman, ja sam sutradan ušla u studio, otpevala je iz prve i sada je evergrin”, kaže Ceca za Kurir.

Sa ovom pričom se, međutim, ne slaže Vesna Rivas koja je jednom prilikom ispričala pozadinu ovih događaja.

“Vesna (Zmijanac) je na zajedničkom letovanju dan i noć pevala tu ‘Kukavicu’. Sedele smo kod nje u apartmanu i cirkale i ona mi je rekla: ‘Živo me interesuje šta će Marina da zabode kao drugu strofu’. Međutim, Futa i Marina su sve najbolje pesme koje su imali u šteku dali Ceci, pa i one koje joj nisu bile namenjene.”



(Kurir)

Komentari / 0

Ostavite komentar