И због овога је Тоти ВЕЛИКИ!

Румунски фудбалер Адријан Муту написао емотивну поруку поводом играчког опроштаја великана светског фудбала Франческа Тотија. Открио је и шта му је Тоти нудио да направе у Роми паклени тандем.

Фудбал 31.05.2017 | 14:30
И због овога је Тоти ВЕЛИКИ!
Франческо Тоти се уз сузе опростио у недељу од активног играња фудбала, што је био светски фудбалски догађај број 1 тог дана.

Многи великани ове игре упутили су поруке Тотију који је оставио дубок траг, не само у Роми већ и у светском фудбалу. Утицао је на многе фудбалере, многима је био идол.

Један од таквих је и румунски фудбалер Адријан Муту, који је оставио дубоко емотивну поруку свом идолу - Франческу Тотију.

"Повлачи се мој идол. Једна од најбољих 'десетки' у фудбалу, фудбалер који је утицао на мене од детињства, не само својом класом и стилом, већ и невероватним головима. Франческо, била је част играти против тебе. Била је дивота гледати те и дивити се твојим вештинама. Никада, ни од једног играча нисам чуо лошу реч о теби", написао је Муту и открио податак који ће многе још више учврстити у уверењу да је Тоти непоновљив.

Муту је открио како је Тоти желео да њих двојица играју у Роми.

"Сећате се тог лета када сам био близу преласка у Рому? Једног дана, позвао ме је Франческо и рекао ми: 'Адри, пристаћу на смањење годишње плате од милион евра, које бисмо платили Фиорентини за тебе. Желим да направимо нападачки тандем у Роми. Желиш ли да дођеш?'".

Муту је желео да пређе у Рому. Због Тотија. Али...

"Како да њему кажем не?! Како када те зове Тоти?! Али, тадашњи тренер Фиорентине, Ћезаре Прандели, претио је да ће отићи ако ја одем у Рому. Зато сам остао", написао је Румун.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар