I zbog ovoga je Toti VELIKI!

Rumunski fudbaler Adrijan Mutu napisao emotivnu poruku povodom igračkog oproštaja velikana svetskog fudbala Frančeska Totija. Otkrio je i šta mu je Toti nudio da naprave u Romi pakleni tandem.

Fudbal 31.05.2017 | 14:30
I zbog ovoga je Toti VELIKI!
Frančesko Toti se uz suze oprostio u nedelju od aktivnog igranja fudbala, što je bio svetski fudbalski događaj broj 1 tog dana.

Mnogi velikani ove igre uputili su poruke Totiju koji je ostavio dubok trag, ne samo u Romi već i u svetskom fudbalu. Uticao je na mnoge fudbalere, mnogima je bio idol.

Jedan od takvih je i rumunski fudbaler Adrijan Mutu, koji je ostavio duboko emotivnu poruku svom idolu - Frančesku Totiju.

"Povlači se moj idol. Jedna od najboljih 'desetki' u fudbalu, fudbaler koji je uticao na mene od detinjstva, ne samo svojom klasom i stilom, već i neverovatnim golovima. Frančesko, bila je čast igrati protiv tebe. Bila je divota gledati te i diviti se tvojim veštinama. Nikada, ni od jednog igrača nisam čuo lošu reč o tebi", napisao je Mutu i otkrio podatak koji će mnoge još više učvrstiti u uverenju da je Toti neponovljiv.

Mutu je otkrio kako je Toti želeo da njih dvojica igraju u Romi.

"Sećate se tog leta kada sam bio blizu prelaska u Romu? Jednog dana, pozvao me je Frančesko i rekao mi: 'Adri, pristaću na smanjenje godišnje plate od milion evra, koje bismo platili Fiorentini za tebe. Želim da napravimo napadački tandem u Romi. Želiš li da dođeš?'".

Mutu je želeo da pređe u Romu. Zbog Totija. Ali...

"Kako da njemu kažem ne?! Kako kada te zove Toti?! Ali, tadašnji trener Fiorentine, Ćezare Prandeli, pretio je da će otići ako ja odem u Romu. Zato sam ostao", napisao je Rumun.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar