Вазура у зони сумрака: крађа, упад Делија, пиштољ...!

Милош Вазура, генерални директор Партизана, има бурних десетак дана иза себе, после освајања титуле доживео је низ непријатности и доспео у притвор.

Фудбал 30.05.2017 | 18:30
Вазура у зони сумрака: крађа, упад Делија, пиштољ...!
Вазура је најпре, подсетимо, нападнут испред стадиона црно-белих у априлу прошле године, када је пребијен један од чланова његовог обезбеђења.

Потом, функционер првака Србије наводно је понео пехар намењен шампиону државе на свадбу пријатеља, који су му украли навијачи Црвене звезде, али је на крају успео да га поврати.

То није био једини екцес са навијачима вечитог ривала, пошто су 'Делије' напале делегацију Партизана пре неколико дана, у једном италијанском ресторану, када је, наводно, ударац задобио Владимир Вулетић, председник Надзорног одбора црно-бели.

Коначно, последњи инцидент догодио се у недељу, када га је заједно са пратњом зауставила јединица интервентне полиције, и у клупском аудију 'А6' пронашла пиштољ, привела га и одредила му притвор.

Генерални директор Партизана је, како незванично сазнаје 'Спортски журнал', ухапшен на путу ка стрељани на стадиону црно-белих. Он је планирао да претходно сврати у ресторан код сестрића како би му честитао рођендан и уручио му поклон. Убрзо, полиција га је зауставила и током прегледа возила открила пиштољ за чије ношење, како је утврђено провером у полицији, није имао дозволу, док за држање поседује потребну документацију.

Како је за 'Политику' рекла Милица Љубичић, портпарол Другог основног тужилаштва у Београду, кривична пријава против Вазуре биће процесуирана у редовном поступку, с обзиром на то да није било елемената за одређивање притвора.

За ношење оружја без дозволе, иначе, предвиђена је затворска казна од две до 12 година.

Заједно с Вазуром, полиција је привела и члана његовог обезбеђења Зорана Ј, који је био с њим у возилу, али је он убрзо пуштен и против њега, према незваничним информацијама, неће да буде покренут кривични поступак.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар