Vazura u zoni sumraka: krađa, upad Delija, pištolj...!

Miloš Vazura, generalni direktor Partizana, ima burnih desetak dana iza sebe, posle osvajanja titule doživeo je niz neprijatnosti i dospeo u pritvor.

Fudbal 30.05.2017 | 18:30
Vazura u zoni sumraka: krađa, upad Delija, pištolj...!
Vazura je najpre, podsetimo, napadnut ispred stadiona crno-belih u aprilu prošle godine, kada je prebijen jedan od članova njegovog obezbeđenja.

Potom, funkcioner prvaka Srbije navodno je poneo pehar namenjen šampionu države na svadbu prijatelja, koji su mu ukrali navijači Crvene zvezde, ali je na kraju uspeo da ga povrati.

To nije bio jedini ekces sa navijačima večitog rivala, pošto su 'Delije' napale delegaciju Partizana pre nekoliko dana, u jednom italijanskom restoranu, kada je, navodno, udarac zadobio Vladimir Vuletić, predsednik Nadzornog odbora crno-beli.

Konačno, poslednji incident dogodio se u nedelju, kada ga je zajedno sa pratnjom zaustavila jedinica interventne policije, i u klupskom audiju 'A6' pronašla pištolj, privela ga i odredila mu pritvor.

Generalni direktor Partizana je, kako nezvanično saznaje 'Sportski žurnal', uhapšen na putu ka streljani na stadionu crno-belih. On je planirao da prethodno svrati u restoran kod sestrića kako bi mu čestitao rođendan i uručio mu poklon. Ubrzo, policija ga je zaustavila i tokom pregleda vozila otkrila pištolj za čije nošenje, kako je utvrđeno proverom u policiji, nije imao dozvolu, dok za držanje poseduje potrebnu dokumentaciju.

Kako je za 'Politiku' rekla Milica LJubičić, portparol Drugog osnovnog tužilaštva u Beogradu, krivična prijava protiv Vazure biće procesuirana u redovnom postupku, s obzirom na to da nije bilo elemenata za određivanje pritvora.

Za nošenje oružja bez dozvole, inače, predviđena je zatvorska kazna od dve do 12 godina.

Zajedno s Vazurom, policija je privela i člana njegovog obezbeđenja Zorana J, koji je bio s njim u vozilu, ali je on ubrzo pušten i protiv njega, prema nezvaničnim informacijama, neće da bude pokrenut krivični postupak.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar