Ево гдје ће Цеца послати Карлеушу

Цеца Ражнатовић је први пут проговорила о Јелени Карлеуши.

Србија 30.05.2017 | 14:03
Ево гдје ће Цеца послати Карлеушу
Судећи по константним изјавама анимозитет певачице Јелене Карлеуше према фолк звезди Светлани - Цеци Ражнатовић траје скоро две деценије, а са годинама не јењава, већ расте.

Иако је све ове године ћутала на оптужбе које је Карлеуша износила на њен рачун, Цеца је одлучила да први пут проговори и стане на пут најновијим Јелениним изјавама у којима је оптужује да је крива за убиство Зорана Давидовића Ћанде.

Годинама ћутим и трпим најстрашнију тортуру а да никада нисам одговарала на највеће увреде и лажи. Само једном сам поменуту особу тужила и добила је на суду - каже Цеца и додаје:

- Трпим најприземније клевете и лажи. Овог пута ћу се искључиво обратити надлежним органима јер све ово више нема људског смисла. Приморана сам да заштитим како себе тако и своју породицу, јер су сви на удару, а не само ја.

Размишљам о томе да тражим психијатријско вештачење јер не верујем да нормалан човек може изговорити такве ствари - каже Ражнатовићева, која је одлучила да пресавије табак против Јелене Карлеуше, која није штедела речи да колегиницу назове олошем крвавих руку и конкубином.

Извор: Ало

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

бск

30.05.2017 17:57

Цецо ти си српска легенда ти си име ко је она није достојнон да се прица о Јелени у твоме присуству молим те забоправи тај смрад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

30.05.2017 18:22

Циганска раса није српска води рачуна шта говорис.

Name

ЖУЋО

30.05.2017 21:46

РЕ, ТИ СИ ДРУЖЕ БУДАЛЕТИНА, ОБЕ СУ ОНЕ ОБИЧНЕ ПРОФУКЊАЧЕ И ПРЕТЕЧЕ ДАНАШЊИХ СПОНЗОРУША