Evo gdje će Ceca poslati Karleušu

Ceca Ražnatović je prvi put progovorila o Jeleni Karleuši.

Srbija 30.05.2017 | 14:03
Evo gdje će Ceca poslati Karleušu
Sudeći po konstantnim izjavama animozitet pevačice Jelene Karleuše prema folk zvezdi Svetlani - Ceci Ražnatović traje skoro dve decenije, a sa godinama ne jenjava, već raste.

Iako je sve ove godine ćutala na optužbe koje je Karleuša iznosila na njen račun, Ceca je odlučila da prvi put progovori i stane na put najnovijim Jeleninim izjavama u kojima je optužuje da je kriva za ubistvo Zorana Davidovića Ćande.

Godinama ćutim i trpim najstrašniju torturu a da nikada nisam odgovarala na najveće uvrede i laži. Samo jednom sam pomenutu osobu tužila i dobila je na sudu - kaže Ceca i dodaje:

- Trpim najprizemnije klevete i laži. Ovog puta ću se isključivo obratiti nadležnim organima jer sve ovo više nema ljudskog smisla. Primorana sam da zaštitim kako sebe tako i svoju porodicu, jer su svi na udaru, a ne samo ja.

Razmišljam o tome da tražim psihijatrijsko veštačenje jer ne verujem da normalan čovek može izgovoriti takve stvari - kaže Ražnatovićeva, koja je odlučila da presavije tabak protiv Jelene Karleuše, koja nije štedela reči da koleginicu nazove ološem krvavih ruku i konkubinom.

Izvor: Alo

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

bsk

30.05.2017 17:57

Ceco ti si srpska legenda ti si ime ko je ona nije dostojnon da se prica o Jeleni u tvome prisustvu molim te zabopravi taj smrad.

ODGOVORITE
Name

Pero

30.05.2017 18:22

Ciganska rasa nije srpska vodi računa šta govoris.

Name

ŽUĆO

30.05.2017 21:46

RE, TI SI DRUŽE BUDALETINA, OBE SU ONE OBIČNE PROFUKNJAČE I PRETEČE DANAŠNJIH SPONZORUŠA