СЛС: Ђурђевић играч сезоне, Николић најбољи тренер!

У идеалном тиму петорица из Партизана, Воше више него Звезде! Један је играч и из Вождовца.

Фудбал 30.05.2017 | 12:15
СЛС: Ђурђевић играч сезоне, Николић најбољи тренер!
Колеге фудбалери су изабрали! Уроша Ђурђевића за најбољег играча Суперлиге за сезону 2016/2017, Марка Николића за тренера године, док су Партизанови представници у избору Синдиката професионалних фудбалера Независност очекивано најзаступљенији и у идеалном тиму сезоне.

Поред Ђурђевића, ту су и Леонардо, Евертон, Мирослав Вулићевић, те Бојана Остојића, једног од само двојице играча који су бирани и у најбољих 11 прошле сезоне. С тим да јеОстојић лани место у најбољих 11 изборио на основу игара у Чукаричком.

Други играч који је и у прошлом циклусу такмичења био међу најбољима је и трећи странац на овој листи - Мичел Доналд, један од само двојице представника Црвене звезде. Прошлог пролећа било их је чак седморица. Овог чак и мање него играча Војводине. Уз још једног играча из Вождовца - голмана Зорана Поповића.

Али да не дужимо превише... Иделани тим Суперлиге за сезону 2016-17. изгледа овако:Зоран Поповић (Вождовац) – Мирослав Вулићевић (Партизан), Богдан Планић (Војводина),Бојан Остојић (Партизан), Душан Анђелковић (Црвена звезда) – Евертон Луиз (Партизан),Мичел Доналд (Црвена звезда), Александар Палочевић (Војводина) – Филип Малбашић(Војводина), Урош Ђурђевић (Партизан), Леонардо да Силва (Партизан).

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар