SLS: Đurđević igrač sezone, Nikolić najbolji trener!

U idealnom timu petorica iz Partizana, Voše više nego Zvezde! Jedan je igrač i iz Voždovca.

Fudbal 30.05.2017 | 12:15
SLS: Đurđević igrač sezone, Nikolić najbolji trener!
Kolege fudbaleri su izabrali! Uroša Đurđevića za najboljeg igrača Superlige za sezonu 2016/2017, Marka Nikolića za trenera godine, dok su Partizanovi predstavnici u izboru Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost očekivano najzastupljeniji i u idealnom timu sezone.

Pored Đurđevića, tu su i Leonardo, Everton, Miroslav Vulićević, te Bojana Ostojića, jednog od samo dvojice igrača koji su birani i u najboljih 11 prošle sezone. S tim da jeOstojić lani mesto u najboljih 11 izborio na osnovu igara u Čukaričkom.

Drugi igrač koji je i u prošlom ciklusu takmičenja bio među najboljima je i treći stranac na ovoj listi - Mičel Donald, jedan od samo dvojice predstavnika Crvene zvezde. Prošlog proleća bilo ih je čak sedmorica. Ovog čak i manje nego igrača Vojvodine. Uz još jednog igrača iz Voždovca - golmana Zorana Popovića.

Ali da ne dužimo previše... Idelani tim Superlige za sezonu 2016-17. izgleda ovako:Zoran Popović (Voždovac) – Miroslav Vulićević (Partizan), Bogdan Planić (Vojvodina),Bojan Ostojić (Partizan), Dušan Anđelković (Crvena zvezda) – Everton Luiz (Partizan),Mičel Donald (Crvena zvezda), Aleksandar Paločević (Vojvodina) – Filip Malbašić(Vojvodina), Uroš Đurđević (Partizan), Leonardo da Silva (Partizan).

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar