СП - Тадић: Жао ми је што Тејлор неће играти!

Душан Тадић жали што Нил Тејлор неће играти у Београду због суспензије и поручио да је нападачка игра рецепт за тријумф против Велса.

Фудбал 30.05.2017 | 13:45
СП - Тадић: Жао ми је што Тејлор неће играти!
Тадић још увек памти дуел у Кардифу када му је Тејлор ударцем ногом сломио нос, након чега је одиграо више од сат времена са повредом због које је касније морао на дужу паузу.

"Искрено, тужан сам што не игра Тејлор, баш бих волео да игра. Нисам добио извињење, само ми је Митровић пренео речи његовог клупског саиграча из Велса (Дамет прим. аут) да је Тејлора болела нога три дана због тога што ме ударио", рекао је Тадић новинарима на окупљању у Старој Пазови.

Везиста Саутемптона говори да се Тејлору не би реванширао на исти начин, већ игром на терену. Он је уверен да ће Велшани, као и у Кардифу, играти и у Београду грубо, а да је одговор Србије на то офанзивна поставка.

"Велс игра доста грубо, што се видело у првој утакмици, то је њихов стил и воле га. Биће незгодна утакмица, наступиће као прошли меч тврдо, вероватно и затвореније, а ми ћемо на то да одговоримо офанзивом и тако додјемо до јако жељене победе", рекао је Тадић.

Према његовим речима дуел против полуфиналисте претходног Европског првенства је најважнији меч у овом тренутку, али да ништа не одлучује.

"Исто тако причаћемо и када, надам се, победимо Велс да је наредна утакмица најважнија. Тако смо до сада радили, то нам је дало резултат и морамо да наставимо. Рано је да причамо где би нас одвела победа над Велшанима, цела екипа размишља само о следећем противнику и то нам је усадио селектор Муслин", закључио је стрелац пет голова и три асистенције у квалификацијама.

Нападач Копенхагена Андрија Павловић верује да би баш Тадић могао да буде пресудан фактор против Острвљана.

"Велс је физички спремна екипа, а ми смо технички јачи, имамо Тадића и добре шансе против њих. Волео бих да наступим, спреман сам на сваку шансу и на услузи селектору и целој репрезентацији", казао је Павловић.

Утакмица Д групе квалификација за Мундијал 2018. године измедју Србије и Велса игра се 11. јуна на стадиону Рајко Митић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар