SP - Tadić: Žao mi je što Tejlor neće igrati!

Dušan Tadić žali što Nil Tejlor neće igrati u Beogradu zbog suspenzije i poručio da je napadačka igra recept za trijumf protiv Velsa.

Fudbal 30.05.2017 | 13:45
SP - Tadić: Žao mi je što Tejlor neće igrati!
Tadić još uvek pamti duel u Kardifu kada mu je Tejlor udarcem nogom slomio nos, nakon čega je odigrao više od sat vremena sa povredom zbog koje je kasnije morao na dužu pauzu.

"Iskreno, tužan sam što ne igra Tejlor, baš bih voleo da igra. Nisam dobio izvinjenje, samo mi je Mitrović preneo reči njegovog klupskog saigrača iz Velsa (Damet prim. aut) da je Tejlora bolela noga tri dana zbog toga što me udario", rekao je Tadić novinarima na okupljanju u Staroj Pazovi.

Vezista Sautemptona govori da se Tejloru ne bi revanširao na isti način, već igrom na terenu. On je uveren da će Velšani, kao i u Kardifu, igrati i u Beogradu grubo, a da je odgovor Srbije na to ofanzivna postavka.

"Vels igra dosta grubo, što se videlo u prvoj utakmici, to je njihov stil i vole ga. Biće nezgodna utakmica, nastupiće kao prošli meč tvrdo, verovatno i zatvorenije, a mi ćemo na to da odgovorimo ofanzivom i tako dodjemo do jako željene pobede", rekao je Tadić.

Prema njegovim rečima duel protiv polufinaliste prethodnog Evropskog prvenstva je najvažniji meč u ovom trenutku, ali da ništa ne odlučuje.

"Isto tako pričaćemo i kada, nadam se, pobedimo Vels da je naredna utakmica najvažnija. Tako smo do sada radili, to nam je dalo rezultat i moramo da nastavimo. Rano je da pričamo gde bi nas odvela pobeda nad Velšanima, cela ekipa razmišlja samo o sledećem protivniku i to nam je usadio selektor Muslin", zaključio je strelac pet golova i tri asistencije u kvalifikacijama.

Napadač Kopenhagena Andrija Pavlović veruje da bi baš Tadić mogao da bude presudan faktor protiv Ostrvljana.

"Vels je fizički spremna ekipa, a mi smo tehnički jači, imamo Tadića i dobre šanse protiv njih. Voleo bih da nastupim, spreman sam na svaku šansu i na usluzi selektoru i celoj reprezentaciji", kazao je Pavlović.

Utakmica D grupe kvalifikacija za Mundijal 2018. godine izmedju Srbije i Velsa igra se 11. juna na stadionu Rajko Mitić.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar