Балотели је прави мамац!

Два из Француске, два из Шпаније, ко од Италијана може да плати 4. 500. 000 евра?! Екстравагантни нападач у центру пажње.

Фудбал 31.05.2017 | 19:00
Балотели је прави мамац!
Сезона каријере. И статус слободног играча. Марио Балотели може да бира. Нападач Нице, коме завршетком јуна, истиче уговор са клубом са Азурне обале, постаће - опет - једна од занимљивијих мета у предстопјећем прелазном року. Како са фудбалске, тако и маркетиншке стране.

Пројекат Нице је успео. Клуб се вратио у врх француског фудбала, изборио квалификације за Лигу шампиона, промовисао неколико фудбалера, али је његова будућност неизвесна. Понајвише због тога што се све гласније прича да ће тренер Лусијан Фавр преузети Борусију из Дортмунда, као и да су на излазним вратима Плеа, Сипријен, Ејсерик, Далбер...

Разуме се, вести са стадиона „Алијанц ривијера“ ослушкују други клубови, а како сад ствари стоје, два су посебно заинтересована за Балотелија. Оба из Лиге 1, са наглашеним амбицијама да се врате у врх. Први је Марсељ, који је одиграо задовољавајуће пролеће под руководством Рудија Гарсије, да би бивши тренер Роме реченицом „Марио је сјајан нападач, а мене само такви интересују“ распалио машту навијача на „Велодрому“. Посебно што Марсељ са новим власницима планира да потроши око 100.000.000 евра у прелазном року. А за Супер-Марија би морао да издвоји само новац за плату. Доста тога зависиће од одговора Свонсија, јер је Бафетимби Гомис под уговором са Свонсијем и засад нема наговештаја шта Велшани планирају с њим.  Ако Гомис остане у Марсељу, онда Балотели отпада.

Друга веома озбиљна прича је Лион. Посебно што је Александер Лаказет пред потписом за Атлетико Мадрид. Његовим одласком месту у шпицу остаје упражњено, па француски медији јављају да су Лавови понудили плату од 4.500.000 евра по сезони. Делује примамљиво...

„Имамо неколико позива из француских, али и италијанских клубова. Мора Марио добро да разсмисли и да одлучи слушајући срце“, није превише открио Мариов менаџер Мино Рајола.

У везу са некадашњим нападачем Интера, Манчестер Ситија, Милана и Ливерпула, који је сезону завршио са 17 голова у свим такмичењима, доводе се и два шпанска клуба. Севиља и Лас Палмас.

Дефинитивно, са њим је све могуће.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар