И трећи Србин у Алавесу?!

Прошлог лета доведени су Катаи и Крстичић, сада је на мети десни бек Црвене звезде.

Фудбал 30.05.2017 | 15:30
И трећи Србин у Алавесу?!
Марко Петковић (24) могао би следеће сезоне да обуче дрес Алавеса, пише локални лист "Ел Корео", мада у овом тренутку трансфер није близу реализације.

Поражени финалиста шпанског Купа суочен је са одласцима неколицине најбољих фудбалера, а дефанзивац Црвене звезде фигурира као једна од потенцијалних замена.

Алавес је током пролећа пратио Петковића, слао је скауте да га гледају на "вечитом" дербију, ту су и препоруке кума Александра Катаија, али проблем би могао да буде новац.

"Ел Корео" пише да би Петковић, као играч коме истиче уговор, могао да буде предмет ценкања неколико клубова, првенствено италијанских, а ту клуб из Виторије није спреман да иде далеко, пошто се Србин још није доказао у некој од квалитетних европских лига.

Подсећамо да је Алавес прошлог лета за Катаија платио два милиона евра, док је Ненад Крстичић из Сампдорије стигао без обештећења.

Петковић је у Звезду стигао лета 2013. из ОФК Београда. Током ове сезоне је било најава да ће продужити уговор, како би клуб нешто зарадио од његовог одласка, али то се није догодило.

Специјализовани сајт "Трансфермаркт" процењује да његова тржишна вредност износи милион и по евра.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар