I treći Srbin u Alavesu?!

Prošlog leta dovedeni su Katai i Krstičić, sada je na meti desni bek Crvene zvezde.

Fudbal 30.05.2017 | 15:30
I treći Srbin u Alavesu?!
Marko Petković (24) mogao bi sledeće sezone da obuče dres Alavesa, piše lokalni list "El Koreo", mada u ovom trenutku transfer nije blizu realizacije.

Poraženi finalista španskog Kupa suočen je sa odlascima nekolicine najboljih fudbalera, a defanzivac Crvene zvezde figurira kao jedna od potencijalnih zamena.

Alaves je tokom proleća pratio Petkovića, slao je skaute da ga gledaju na "večitom" derbiju, tu su i preporuke kuma Aleksandra Kataija, ali problem bi mogao da bude novac.

"El Koreo" piše da bi Petković, kao igrač kome ističe ugovor, mogao da bude predmet cenkanja nekoliko klubova, prvenstveno italijanskih, a tu klub iz Vitorije nije spreman da ide daleko, pošto se Srbin još nije dokazao u nekoj od kvalitetnih evropskih liga.

Podsećamo da je Alaves prošlog leta za Kataija platio dva miliona evra, dok je Nenad Krstičić iz Sampdorije stigao bez obeštećenja.

Petković je u Zvezdu stigao leta 2013. iz OFK Beograda. Tokom ove sezone je bilo najava da će produžiti ugovor, kako bi klub nešto zaradio od njegovog odlaska, ali to se nije dogodilo.

Specijalizovani sajt "Transfermarkt" procenjuje da njegova tržišna vrednost iznosi milion i po evra.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar