Пронађена тијела двојице младића

Беживотна тијела двојице младића Мехмеда Караџе и Нихада Клине пронађена су данас у Врбасу након осмодневне потраге послије стравичне саобраћајне несреће.

Босна и Херцеговина 29.05.2017 | 15:15
Пронађена тијела двојице младића
Подсјећамо, након магистралном путу М-16 код Јајца, када је аутомобил “рено клио” слетио у Врбас 21. маја, рониоци су успјели извући тијело једног младића, 26-годишњег Абдурахмана Љеваковића. Данас су пронађена тијела његових блиских пријатеља.

Протеклих дана због велике количине муља који је стварао проблеме била је смањена видљивост на око пола метра и потрага је због тога, због кише и јаких струја била јако отежана. Потрага је јутрос проширена, кренули су заједно, подијелили се у рејоне и претраживали су ријеку. Видљивост је била боље, вода бистрија и пронађена су тијела оба младића - рекла је Мајда Ковач, портпарол Федералне управе полиције.

Она је додала да су тијела несрећних младића пронађена у ријеци у близини мјеста саобраћајне несреће и да су била прекиривена наслагама муља, те да се очекује да ускоро тијела буду извучена из ријеке.

Како је навела Ковач у потрагу су осим припадника ронилачког тимова за спашавање на води и под водом Федералне управе цивилне заштите била укључена и Специјална антитерористичка јединица МУП РС која у свом саставу има ронилачку јединицу МУП ЗДК и ронилачки клуб Неретва из Мостара.

(Агенције)

Коментари / 0

Оставите коментар