Пјанић: "Ушати пехар" за савршену сезону Јувеа!

Репрезентативац Босне и Херцеговине и везиста Јувентуса Миралем Пјаниц признао је да му је сан да освоји Лигу шампиона којом би комплетирао "савршену сезону".

Фудбал 31.05.2017 | 08:30
Пјанић: "Ушати пехар" за савршену сезону Јувеа!
Јувентус је са Пјанићем ове сезоне освојио "дуплу круну" - "Скудето" и Копа Италије, а за "триплету" му недостаје "ушати пехар" Лиге шампиона.

Црно-бијели из Торина ће у суботу у Кардифу против Реала из Мадрида имати прилику да комплетирају "савршену сезону" и подигну пехар, први пут послије 1996. године.

"У Лиги шампиона се такмиче најбољи тимови и тај турнир је највећи изазов за сваког фудбалера", изјавио је Пјанић у интервјуу за сајт Европске фудбалске уније (УЕФА).

"Свакодневно тренираш и сањаш да ћеш једном да побиједиш у Лиги шампиона. Ове године имамо прилику да играмо у финалу. Видјећемо како то иде. Пружамо добре партије, наш тим је снажан, а мој сан да освојим трофеј. То би било незамисливо", рекао је Пјанић.

Према његовим ријечима, напредовао је откако је стигао у торински клуб.

"Стварно сам постигао свој циљ. Одлучио сам да се и даље могу развијати као играч након што сам провео неколико прекрасних година у Риму. Преселио сам се у клуб који се увијек бори за титуле и покушава да постигне више циљеве".

Два циља Пјанића и Јувеа односно пехара су већ освојена - титула и Куп Италије.

"Имамо два до сад и надамо се да ћемо узети и трећи. биће јако тешко, али увјерени смо да то можемо учинити. Вјерујемо у себе. Желимо да направимо ову сезону 'савршеном' освајањем Лиге шампиона", подвукао је између осталог, везиста "змајева.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар