Pjanić: "Ušati pehar" za savršenu sezonu Juvea!

Reprezentativac Bosne i Hercegovine i vezista Juventusa Miralem Pjanic priznao je da mu je san da osvoji Ligu šampiona kojom bi kompletirao "savršenu sezonu".

Fudbal 31.05.2017 | 08:30
Pjanić: "Ušati pehar" za savršenu sezonu Juvea!
Juventus je sa Pjanićem ove sezone osvojio "duplu krunu" - "Skudeto" i Kopa Italije, a za "tripletu" mu nedostaje "ušati pehar" Lige šampiona.

Crno-bijeli iz Torina će u subotu u Kardifu protiv Reala iz Madrida imati priliku da kompletiraju "savršenu sezonu" i podignu pehar, prvi put poslije 1996. godine.

"U Ligi šampiona se takmiče najbolji timovi i taj turnir je najveći izazov za svakog fudbalera", izjavio je Pjanić u intervjuu za sajt Evropske fudbalske unije (UEFA).

"Svakodnevno treniraš i sanjaš da ćeš jednom da pobijediš u Ligi šampiona. Ove godine imamo priliku da igramo u finalu. Vidjećemo kako to ide. Pružamo dobre partije, naš tim je snažan, a moj san da osvojim trofej. To bi bilo nezamislivo", rekao je Pjanić.

Prema njegovim riječima, napredovao je otkako je stigao u torinski klub.

"Stvarno sam postigao svoj cilj. Odlučio sam da se i dalje mogu razvijati kao igrač nakon što sam proveo nekoliko prekrasnih godina u Rimu. Preselio sam se u klub koji se uvijek bori za titule i pokušava da postigne više ciljeve".

Dva cilja Pjanića i Juvea odnosno pehara su već osvojena - titula i Kup Italije.

"Imamo dva do sad i nadamo se da ćemo uzeti i treći. biće jako teško, ali uvjereni smo da to možemo učiniti. Vjerujemo u sebe. Želimo da napravimo ovu sezonu 'savršenom' osvajanjem Lige šampiona", podvukao je između ostalog, vezista "zmajeva.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar