Оптужбе Ц. Горе су правдање

Оптужбе министра спољних послова Црне Горе Срђана Дармановиц́а на рачун Русије због наводног уплитања у унутрашње послове земље имају за циљ правдање пред сопственим народом због уласка у НАТО, изјавила је портпаролка Министарства спољних послова Русије Марија Захарова за Националну службу вести (НСН).

Свијет 29.05.2017 | 11:30
Оптужбе Ц. Горе су правдање
Захарова сматра да држављани Црне Горе нису одушевљени идејом да се придруже Северноатлантском пакту.

„Информативно прац́ење приступања Алијанси изграђено је на шпијунирању и одбрани од виртуелног непријатеља. Све је то било потребно из једног једноставног разлога — народ Црне Горе, најблаже речено, није био одушевљен идејом чланства у НАТО. Управо зато и није одржан референдум. Власти су се плашиле да покажу праве бројке које показују вољу Црногораца. Због тога је одлучено да се та воља сузбије измишљајуц́и приче о ’руци Кремља‘“, истакла је Захарова.

Министар спољних послова Срђан Дармановиц́ изјавио је да је званична Подгорица била изненађена колико снажно је Русија интервенисала против чланства Црне Горе у НАТО-у.

Извор: Спутњик

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

истина

29.05.2017 11:01

Народ једва цека а политицари имају мању овласт ста би радио трамп да има овласти ко политицари у дивљим дрзавама зивјела америка

ОДГОВОРИТЕ
Name

Индијанац

29.05.2017 17:55

Црна Гора вам је потопила све снове о присуству на Балкану, сада остаје кмечање из даљине. Савез са "братском" Србијом у будуће преко Вибера и Скyпе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

аџенда

30.05.2017 15:47

Ова дјевојка ће бити предсједница Русије након Путина.

ОДГОВОРИТЕ