Видео: Сваког дана сам све више плакао... !

„Сад је стварно готово, скинуо сам дрес последњи пут. Бити рођени Римљанин је привилегија, а част бити капитен овог тима“, рекао је Принц Рима.

Фудбал 29.05.2017 | 21:00
Видео: Сваког дана сам све више плакао... !
Од невероватне радости код гола Дијега Перотија и пласмана у Лигу шампиона, до реке суза након званичног опроштаја највећег играча у историји Роме Франческа Тотија. Легендарни капитен Вучице се након меча са Ђеновом и званично опростио од клуба у којем је провео четврт века и читаву своју каријеру.

Тоти је плакао, Олимпико је ронио сузе, готово да није било ниједног од 70.000 навијача на стадиону који није емотивно доживео одлазак Принца Рима у фудбалску пензију.

„Дошао је тај тренутак, иако сам се надао да никада неће доћи. Ових дана сам прочитао многе лепе ствари о себи. Плакао сам сам, као луд, сваког дана све више. Немогуће је објаснити 28 година у неколико реченица. Волео бих да то учиним песмом, али нисам добар у томе. Покушао сам да се изразим ногама, јер тако све изгледа лакше. Кад смо код тога, да ли знате шта је била моја омиљена играчка када сам био мали? Фудбалска лопта. И још увек је. Али у једном тренутку мораш да одрастеш. То је оно што су ми рекли, време је да доненеш одлуку. Желим да посветим ово писмо свој деци која су ме бодрила. Свима онима који су одрасли са мном и постали очеви. Волим о својој каријери да причам као о бајци, а ово је њен најгори део. Скидам дрес последњи пут. Престајем да играм, али ће моје срце заувек бити са вама. Сад је стварно готово, скинуо сам дрес последњи пут. Бити рођени Римљанин је привилегија, а част бити капитен овог тима. Ово је било 28 година љубави. Волим вас“, рекао је Тоти, чији је опроштај од публике вечерас ишао изузетно споро, јер је био свестан да му је ово последњи пут да у фудалаској опреми истрчи на терен Олимпика.

Принц Рима је за Вучицу дебитовао 28. марта 1993. године, а током читаве каријере одиграо је 786 утакмица и постигао 307 голова.



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар