Велике гужве на граничном прелазу

На граничним прелазима Босне и Херцеговине данас су забележене велике гужве, чекања до сат времена те појачан промет возила.

Босна и Херцеговина 28.05.2017 | 16:48
Велике гужве на граничном прелазу
Према информацијама прикупљеним од Граничне полиције БиХ највеће гужве забележене су на северу БиХ, на ГП Градишка на излазу, чека се од 40 минута до један сат, као и на граничним прелазима Брод и Велика Кладуша где је појачан промет возила.

На осталим граничним прелазима задржавања нису дужа од 30 минута.

Због радова на подручју Хрватске, повремено се спорије саобраћа на граничним прелазима Брод-Славонски Брод и Орашје-Жупања.

Према информацијама којима располаже Информативни центар БиХАМК, саобраћај се одвија по претежно сухом коловозу.

Возачи се упозоравају на учестале ситније одроне те се саветује опрезнија вожња.

Због одржавања државног првенства у бициклизму, данас у времену од 11:30 до 14:30, било је обуставе саобраћаја на регионалном путу Р-460 Грачаница-Градачац (Грачаница-Буква-Доборовци-Срнице).

На магистралном путу М-17 Јабланица-Мостар због радова у Доњој Јабланици током дана саобраћа се успорено, наизменичним пропуштањем возила. Спорије саобраћање могуће је и на магистралном путу М-5 Транзит кроз Сарајево, где се изводе радови на редовном одржавању.

Од осталих путева са актуелним радовима издвајају се: аутопут А-1 Зеница југ-Какањ (у месту Доњи Тичићи), затим магистралне путеве: М-4 Симин Хан-Калесија, М-20 Горажде-Устипрача, М-4 Бања Лука-Челинац, М-16 Пориче-Купрес и М-6.1 Карлов Хан-Коло, као и магистралне путеве на подручју Живиница (М-18) и Санског Моста (М-15).

Извор: Агенције

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ситуација

28.05.2017 18:36

Бјези вани ко год мозе. Ко не мозе, остаје му да цека да сконца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маја

29.05.2017 09:35

А дали ико улази у Б и Х..?

ОДГОВОРИТЕ