Velike gužve na graničnom prelazu

Na graničnim prelazima Bosne i Hercegovine danas su zabeležene velike gužve, čekanja do sat vremena te pojačan promet vozila.

Bosna i Hercegovina 28.05.2017 | 16:48
Velike gužve na graničnom prelazu
Prema informacijama prikupljenim od Granične policije BiH najveće gužve zabeležene su na severu BiH, na GP Gradiška na izlazu, čeka se od 40 minuta do jedan sat, kao i na graničnim prelazima Brod i Velika Kladuša gde je pojačan promet vozila.

Na ostalim graničnim prelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

Zbog radova na području Hrvatske, povremeno se sporije saobraća na graničnim prelazima Brod-Slavonski Brod i Orašje-Županja.

Prema informacijama kojima raspolaže Informativni centar BiHAMK, saobraćaj se odvija po pretežno suhom kolovozu.

Vozači se upozoravaju na učestale sitnije odrone te se savetuje opreznija vožnja.

Zbog održavanja državnog prvenstva u biciklizmu, danas u vremenu od 11:30 do 14:30, bilo je obustave saobraćaja na regionalnom putu R-460 Gračanica-Gradačac (Gračanica-Bukva-Doborovci-Srnice).

Na magistralnom putu M-17 Jablanica-Mostar zbog radova u Donjoj Jablanici tokom dana saobraća se usporeno, naizmeničnim propuštanjem vozila. Sporije saobraćanje moguće je i na magistralnom putu M-5 Tranzit kroz Sarajevo, gde se izvode radovi na redovnom održavanju.

Od ostalih puteva sa aktuelnim radovima izdvajaju se: autoput A-1 Zenica jug-Kakanj (u mestu Donji Tičići), zatim magistralne puteve: M-4 Simin Han-Kalesija, M-20 Goražde-Ustiprača, M-4 Banja Luka-Čelinac, M-16 Poriče-Kupres i M-6.1 Karlov Han-Kolo, kao i magistralne puteve na području Živinica (M-18) i Sanskog Mosta (M-15).

Izvor: Agencije

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Situacija

28.05.2017 18:36

Bjezi vani ko god moze. Ko ne moze, ostaje mu da ceka da skonca.

ODGOVORITE
Name

Maja

29.05.2017 09:35

A dali iko ulazi u B i H..?

ODGOVORITE