Кренуло је: Интер послао прву понуду у Мадрид!

Хамесова цена преполовљена за годину дана! Реал ипак још није рекао “да“!

Фудбал 29.05.2017 | 14:00
Кренуло је: Интер послао прву понуду у Мадрид!
Кренуло је да се котрља! Хамес Родригез у Интеру! Није још додуше, али преговори су отпочели. Штавише, не да су отпочели, него је на Реалову адресу већ отишла прва понуда из Милана. Неразури су на папиру написали цифру од 42.000.000 евра, али су из Мадрида добили негативан одговор.

Међутим, није то било одречно не. У Милано је стигло и писамце у којем се каже да је Краљевски клуб спреман да усутпу Колумбијца. Само не за ту суму. Уосталом, последњег дана претходног летњег прелазног рока сви су медији објавили да је Реал и прихватио Интерову понуду за Хамеса Родригеза, али је тада она износила целих 85.000.000 евра.

Тада је Родригез одбио селидбу, јер је желео да остане и докаже Зинедину Зидану да је калибар за најтрофејнији клуб планете. Међутим, после сезоне у којој су само Пепе, Кико Кјасиља, Маријано и Фабио Коентрао одиграли мање минута од Родригеза, јасно је и њему постало да га Зидан једноставно не види.

Мадридски Ас стога наводи да је договор Реала и Интера врло близу. Неће бити довољно та 42.000.000 евра, али знају и на Пиринејима да више не могу да рачунају на суме које су се до скоро вртеле око Хамеса. Зидан му је убио цену. Интерова велика шанса.

Предност Неразура могла би да буде и жеља да у пакету са Хамесом доведу и Пепеа, који 30. јуна постаје слободан играч. Обојици је менаџер Жорж Мендеш. Интер је искусном штоперу наменио двогодишњи уговор. Градски ривал Милан такође је заинтересован.

Много је ипак јача конкуренција кад је Хамес у питању. Медији одавно пишу о интересовању Жозеа Муриња и Манчестер јунајтеда. Мораће директор Ед Вудворд да одговори Манчестер Ситију на куповини Бернарда Силве.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар