Krenulo je: Inter poslao prvu ponudu u Madrid!

Hamesova cena prepolovljena za godinu dana! Real ipak još nije rekao “da“!

Fudbal 29.05.2017 | 14:00
Krenulo je: Inter poslao prvu ponudu u Madrid!
Krenulo je da se kotrlja! Hames Rodrigez u Interu! Nije još doduše, ali pregovori su otpočeli. Štaviše, ne da su otpočeli, nego je na Realovu adresu već otišla prva ponuda iz Milana. Nerazuri su na papiru napisali cifru od 42.000.000 evra, ali su iz Madrida dobili negativan odgovor.

Međutim, nije to bilo odrečno ne. U Milano je stiglo i pisamce u kojem se kaže da je Kraljevski klub spreman da usutpu Kolumbijca. Samo ne za tu sumu. Uostalom, poslednjeg dana prethodnog letnjeg prelaznog roka svi su mediji objavili da je Real i prihvatio Interovu ponudu za Hamesa Rodrigeza, ali je tada ona iznosila celih 85.000.000 evra.

Tada je Rodrigez odbio selidbu, jer je želeo da ostane i dokaže Zinedinu Zidanu da je kalibar za najtrofejniji klub planete. Međutim, posle sezone u kojoj su samo Pepe, Kiko Kjasilja, Marijano i Fabio Koentrao odigrali manje minuta od Rodrigeza, jasno je i njemu postalo da ga Zidan jednostavno ne vidi.

Madridski As stoga navodi da je dogovor Reala i Intera vrlo blizu. Neće biti dovoljno ta 42.000.000 evra, ali znaju i na Pirinejima da više ne mogu da računaju na sume koje su se do skoro vrtele oko Hamesa. Zidan mu je ubio cenu. Interova velika šansa.

Prednost Nerazura mogla bi da bude i želja da u paketu sa Hamesom dovedu i Pepea, koji 30. juna postaje slobodan igrač. Obojici je menadžer Žorž Mendeš. Inter je iskusnom štoperu namenio dvogodišnji ugovor. Gradski rival Milan takođe je zainteresovan.

Mnogo je ipak jača konkurencija kad je Hames u pitanju. Mediji odavno pišu o interesovanju Žozea Murinja i Mančester junajteda. Moraće direktor Ed Vudvord da odgovori Mančester Sitiju na kupovini Bernarda Silve.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar