Браво тата! Сад ти је син срећан!

Диван потез Јувентусовог аса!

Фудбал 28.05.2017 | 16:45
Браво тата! Сад ти је син срећан!
Прошлог викенда је црно-бели Торина славио скудето. На Јувентусовом стадиону је владала журка, али један дечко у црно-белом дресу је био тужан.

Лоренцо Бонући је са сузама у очима изашао на шампионско славље обучен у дресМиралема Пјанића. Иако је његов тата један од најзаслужнијих за титулу Јувентуса и једна од највећих звезда торинског клуба, четворогодишњи Лоренцо се не радује успесима Јувентуса као навијач.

Он навија за градског ривала Торино. Загрижени је навијач Јувентусовог градског ривала и нема те силе која би га окренула да навија за Јуве. Ко зна шта је све тата покушавао, али не вреди. Као прави ас Леонардо Бонући је прихватио навијачку припадност свог сина и чак га водио на утакмице Торина.

А сада се искупио за то што је сина наговарао да обуче дрес Јувентуса на шампионском слављу. Лео је упознао наследника са његовим одолом - Андреом Белотијем. Голгетер Торина је омиљени играч малог Лоренца, а његовој срећи није било краја када га ја тата упознао са репрезентативним колегом и градским ривалом.

„Вечерас је потпуно другачије, а не као на прослави Скудета“, написао је Лео на друштвеној мрежи Инстаграм испод фотографије на којој су Белоти и мали Лоренцо. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар