Bravo tata! Sad ti je sin srećan!

Divan potez Juventusovog asa!

Fudbal 28.05.2017 | 16:45
Bravo tata! Sad ti je sin srećan!
Prošlog vikenda je crno-beli Torina slavio skudeto. Na Juventusovom stadionu je vladala žurka, ali jedan dečko u crno-belom dresu je bio tužan.

Lorenco Bonući je sa suzama u očima izašao na šampionsko slavlje obučen u dresMiralema Pjanića. Iako je njegov tata jedan od najzaslužnijih za titulu Juventusa i jedna od najvećih zvezda torinskog kluba, četvorogodišnji Lorenco se ne raduje uspesima Juventusa kao navijač.

On navija za gradskog rivala Torino. Zagriženi je navijač Juventusovog gradskog rivala i nema te sile koja bi ga okrenula da navija za Juve. Ko zna šta je sve tata pokušavao, ali ne vredi. Kao pravi as Leonardo Bonući je prihvatio navijačku pripadnost svog sina i čak ga vodio na utakmice Torina.

A sada se iskupio za to što je sina nagovarao da obuče dres Juventusa na šampionskom slavlju. Leo je upoznao naslednika sa njegovim odolom - Andreom Belotijem. Golgeter Torina je omiljeni igrač malog Lorenca, a njegovoj sreći nije bilo kraja kada ga ja tata upoznao sa reprezentativnim kolegom i gradskim rivalom.

„Večeras je potpuno drugačije, a ne kao na proslavi Skudeta“, napisao je Leo na društvenoj mreži Instagram ispod fotografije na kojoj su Beloti i mali Lorenco. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar