Мурињо поставио услове Реалу!

Или само паре или три пута мање пара и Мората! Перез ће морати да попусти негде. . . Због овога ће најмање срећни бити у Милану.

Фудбал 28.05.2017 | 23:30
Мурињо поставио услове Реалу!
Жозе Мурињо је спреман за продају Давида Де Хее у Реал Мадрид, али под његовим условима!

Мадридска Марка јутрос као ударну вест о условима под којима је Португалац спреман да прода Де Хеу европском прваку. Мурињо тражи 75.000.000 евра за обештећење као прву опцију. Или 25.000.000 евра и Алавара Морату као другу опцију. Сада је на Реалу да изабере... А избор није лак.

Реал је означио Де Хеу као главну мету у летњем прелазном року и жели да заврши оно што није успео пре две године у последњим минутима фудбалске пијаце. Голман шпанске репрезнтације жели у Мадрид иако у Манчестер Јунајтеду има дугорочни уговор. И чак је спреман на смањење плате само да би заиграо за Краљевиће. Он је свој пристанак за селидбу одавно дао, али Реал мора да се договори са Јунајтедом.

Иако Црвени ђаволи не желе да се одрекну сјајног голмана, свесни су да нема смисла задржавати незадовољног играча и сада гледају како да извуку што више новца.

Раније се спекулисало да је Реал спреман да палти највише 60.000.000 евра за Де Хеинообештећење што је мање од онога што тражи Јунајтед.

Друга опција такође није по мери Реала. Мурињо жели да искористи Де Хеу како би до би добио Морату. Португалац је сарађивао са Моратом у Реалу када је Шпанац био младић који је добијао шансу са клупе као џокер. Мурињо га је ценио, али у тадашњој конкуренцији није могао да му пружи већу минутажу. Сада га цени још више и жели да га доведе на Олд Трафорд.

Иако је Зидан рекао да жели да задржи Морату, чини се да Флорентино Перез нема такве планове и да покушава да избоксује што већу цену за незадовољног нападача. Међутим, Јунајтед је проценио Морату на „само“ 50.000.000 евра и то није оно чему се Перезнадао. Од Милана је могао да извуче више јер су се Росонери договорили са играчем иПерез је желео да га прода Италијанима за суму између 70.000.000 и 75.000.000 евра.

Сада мора зантно да снизи цену или да дубље завуче руку у џеп за Де Хеу. Негде мора да попусти ако жели сјајног голмана као звезду летњег прлеазног рока.

Мурињу је свеједно. Или ће добити огроман новац или сјајног нападача који би био сјајна решење у недостатку повређеног Златана Ибрахимовића. Ако дође и Гризман као што се најављује, Манчестер Јунајтед би заиста имао моћан напад...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар