Murinjo postavio uslove Realu!

Ili samo pare ili tri puta manje para i Morata! Perez će morati da popusti negde. . . Zbog ovoga će najmanje srećni biti u Milanu.

Fudbal 28.05.2017 | 23:30
Murinjo postavio uslove Realu!
Žoze Murinjo je spreman za prodaju Davida De Hee u Real Madrid, ali pod njegovim uslovima!

Madridska Marka jutros kao udarnu vest o uslovima pod kojima je Portugalac spreman da proda De Heu evropskom prvaku. Murinjo traži 75.000.000 evra za obeštećenje kao prvu opciju. Ili 25.000.000 evra i Alavara Moratu kao drugu opciju. Sada je na Realu da izabere... A izbor nije lak.

Real je označio De Heu kao glavnu metu u letnjem prelaznom roku i želi da završi ono što nije uspeo pre dve godine u poslednjim minutima fudbalske pijace. Golman španske reprezntacije želi u Madrid iako u Mančester Junajtedu ima dugoročni ugovor. I čak je spreman na smanjenje plate samo da bi zaigrao za Kraljeviće. On je svoj pristanak za selidbu odavno dao, ali Real mora da se dogovori sa Junajtedom.

Iako Crveni đavoli ne žele da se odreknu sjajnog golmana, svesni su da nema smisla zadržavati nezadovoljnog igrača i sada gledaju kako da izvuku što više novca.

Ranije se spekulisalo da je Real spreman da palti najviše 60.000.000 evra za De Heinoobeštećenje što je manje od onoga što traži Junajted.

Druga opcija takođe nije po meri Reala. Murinjo želi da iskoristi De Heu kako bi do bi dobio Moratu. Portugalac je sarađivao sa Moratom u Realu kada je Španac bio mladić koji je dobijao šansu sa klupe kao džoker. Murinjo ga je cenio, ali u tadašnjoj konkurenciji nije mogao da mu pruži veću minutažu. Sada ga ceni još više i želi da ga dovede na Old Traford.

Iako je Zidan rekao da želi da zadrži Moratu, čini se da Florentino Perez nema takve planove i da pokušava da izboksuje što veću cenu za nezadovoljnog napadača. Međutim, Junajted je procenio Moratu na „samo“ 50.000.000 evra i to nije ono čemu se Pereznadao. Od Milana je mogao da izvuče više jer su se Rosoneri dogovorili sa igračem iPerez je želeo da ga proda Italijanima za sumu između 70.000.000 i 75.000.000 evra.

Sada mora zantno da snizi cenu ili da dublje zavuče ruku u džep za De Heu. Negde mora da popusti ako želi sjajnog golmana kao zvezdu letnjeg prleaznog roka.

Murinju je svejedno. Ili će dobiti ogroman novac ili sjajnog napadača koji bi bio sjajna rešenje u nedostatku povređenog Zlatana Ibrahimovića. Ako dođe i Grizman kao što se najavljuje, Mančester Junajted bi zaista imao moćan napad...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar