Код Црногорца пронађена дрога

Припадници Полицијске станице Олово ухапсили су прексиноћ 26-годишњег Жарка Ђукановића, држављанина Црне Горе, у чијем аутомобилу су пронашли око 8,5 килограма марихуане.

Босна и Херцеговина 26.05.2017 | 10:41
Код Црногорца пронађена дрога
Полицајци су у среду у ноћним сатима на магистралном путу М-18 у мјесту Оловске Луке обављали редовне послове контроле саобраћаја, те су зауставили и контролисали возило шлеп службе, регистарских ознака К94-Е-794, којим је управљала особа С. М., настањена у Источном Новом Сарајеву, док је Ђукановић био на месту сувозача.

На товарном делу шлеп возила налазио се аутомобил БМW, регистарских националних ознака Црне Горе МК-АЕ- 511, који је у власништву особе Д. Т., а користи га Ђукановић.

Полицајци су прегледали унутрашњост БМW и у њему пронашли путну торбу у којој се налазила већа количина марихуане, упаковане у осам појединачних пакета, умотаних у прозирну фолију.

О свему је одмах обавијештен дежурни тужилац Тужилаштва Зеничко-добојског кантона, а на мјесту догађаја је обављен увиђај. Возила су обезбијеђена и измјештена на службени паркинг, а пронађена дрога је изузета и биће предмет потребних вјештачења у Одељењу за криминалистичку технику и КДЗ МУП ЗДК. Вагањем је утврђено да се ради о количини од 8.500 грама марихуане.

Ђукановић је након контроле и проналаска дроге ухапшен и приведен у службене просторије Полицијске станице Олово, где је испитан и криминалистички обрађен.

- Осумњичени је синоћ око 22 сата предат у надлежност и даљње поступање Тужилаштву ЗДК, уз извештај о почињеном кривичном дјелу и откривању извршиоца, због постојања сумње да је починио кривично дјело неовлаштена производња и стављање у промет опојних дрога - казали су из полиције.

(Фактор)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Замјеник директора

26.05.2017 08:52

Каква вам је ово вијест, то се ви мало са нама шпрдате??? Када пронађете Црногорца са радничком кјижицом то можете објавити као вијест, ово са дрогом је стандард. Исто важи и за тарзане из Лукавице и Тилаве...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Будите паметни

26.05.2017 08:59

Сад це телефони да раде. Један позив И рјесен проблем. Инграц на слободи а дрога тамо гдје је требала да буде. Осим ако није државни играч . Највећи произвођачи и дотураци дрога на свијету су Тајне обавјештајне службе које раде за државу . Ако им конкурисес дољни си. Ако радиш за њих можеш да радиш и за себе док те не искористе . Тако функционира свијет. Дрога , оружје , љекови, стварање криза , стварање нових болести, ратови , избјеглице: ....Ко стоји иза тога ? Државе и тајне службе тих истих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре будите паметни

26.05.2017 09:40

На чему ли си ти. На трави ниси сигурно. Ајде убоди се још једном.....

Name

Ре

26.05.2017 11:37

Да сам Богдом не би ово знао нити би ме интересирало . Благо теби.

Name

ФАХРУДИН

26.05.2017 09:23

То су сигурно Сцепини радници .

ОДГОВОРИТЕ