Kod Crnogorca pronađena droga

Pripadnici Policijske stanice Olovo uhapsili su preksinoć 26-godišnjeg Žarka Đukanovića, državljanina Crne Gore, u čijem automobilu su pronašli oko 8,5 kilograma marihuane.

Bosna i Hercegovina 26.05.2017 | 10:41
Kod Crnogorca pronađena droga
Policajci su u sredu u noćnim satima na magistralnom putu M-18 u mjestu Olovske Luke obavljali redovne poslove kontrole saobraćaja, te su zaustavili i kontrolisali vozilo šlep službe, registarskih oznaka K94-E-794, kojim je upravljala osoba S. M., nastanjena u Istočnom Novom Sarajevu, dok je Đukanović bio na mestu suvozača.

Na tovarnom delu šlep vozila nalazio se automobil BMW, registarskih nacionalnih oznaka Crne Gore MK-AE- 511, koji je u vlasništvu osobe D. T., a koristi ga Đukanović.

Policajci su pregledali unutrašnjost BMW i u njemu pronašli putnu torbu u kojoj se nalazila veća količina marihuane, upakovane u osam pojedinačnih paketa, umotanih u prozirnu foliju.

O svemu je odmah obaviješten dežurni tužilac Tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona, a na mjestu događaja je obavljen uviđaj. Vozila su obezbijeđena i izmještena na službeni parking, a pronađena droga je izuzeta i biće predmet potrebnih vještačenja u Odeljenju za kriminalističku tehniku i KDZ MUP ZDK. Vaganjem je utvrđeno da se radi o količini od 8.500 grama marihuane.

Đukanović je nakon kontrole i pronalaska droge uhapšen i priveden u službene prostorije Policijske stanice Olovo, gde je ispitan i kriminalistički obrađen.

- Osumnjičeni je sinoć oko 22 sata predat u nadležnost i daljnje postupanje Tužilaštvu ZDK, uz izveštaj o počinjenom krivičnom djelu i otkrivanju izvršioca, zbog postojanja sumnje da je počinio krivično djelo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga - kazali su iz policije.

(Faktor)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Zamjenik direktora

26.05.2017 08:52

Kakva vam je ovo vijest, to se vi malo sa nama šprdate??? Kada pronađete Crnogorca sa radničkom kjižicom to možete objaviti kao vijest, ovo sa drogom je standard. Isto važi i za tarzane iz Lukavice i Tilave...

ODGOVORITE
Name

Budite pametni

26.05.2017 08:59

Sad ce telefoni da rade. Jedan poziv I rjesen problem. Ingrac na slobodi a droga tamo gdje je trebala da bude. Osim ako nije državni igrač . Najveći proizvođači i doturaci droga na svijetu su Tajne obavještajne službe koje rade za državu . Ako im konkurises doljni si. Ako radiš za njih možeš da radiš i za sebe dok te ne iskoriste . Tako funkcionira svijet. Droga , oružje , ljekovi, stvaranje kriza , stvaranje novih bolesti, ratovi , izbjeglice: ....Ko stoji iza toga ? Države i tajne službe tih istih.

ODGOVORITE
Name

re budite pametni

26.05.2017 09:40

Na čemu li si ti. Na travi nisi sigurno. Ajde ubodi se još jednom.....

Name

Re

26.05.2017 11:37

Da sam Bogdom ne bi ovo znao niti bi me interesiralo . Blago tebi.

Name

FAHRUDIN

26.05.2017 09:23

To su sigurno Scepini radnici .

ODGOVORITE