Крај терористима или хорор заувијек

Предсједник САД Доналд Трамп назвао је терористички напад у Манчестеру "дивљачким и варварским" и нагласио да Америка никада неће престати да се бори против тероризма.

Свијет 25.05.2017 | 17:59
Крај терористима или хорор заувијек
Он је рекао да терористи морају бити заустављени или ће хорор који је виђен у Манчестеру, као и широм свијета, трајати заувијек.

Трамп је обећао да ће учинити све да се пред лице правде нађу они који су одговорни за цурење информација америчких обавјештајних служби, због чега је Лондон прекинуо размјену информација о истрази након терористичког напада у Манчестеру у понедјељак, 22. маја.

Током самита НАТО у Бриселу, Трамп је критиковао земље чланице НАТО које недовољно троше на финансирање савеза и додао да ће САД, заједно са савезницима, зауставити милитанте.

(Срна)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Подрињац

25.05.2017 16:03

Само глумите свјетске полицајце и сирите-демократију-па це се тероризам само појацати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кица

25.05.2017 20:11

ИСИС је пред поразом у Ираку и у Сирји.Бице са њима сврсено за неколико мјесеци,мозда и прије.У Сирији остаје Ал Нусра,који це бити у теској позицији,јер це се у Сирији ослободити знатне снаге Басареве.Ови из ИСИС-а це се разици на све свјетске стране и наставице са терористицким нападима годинама.Вјероватно це изводити убудуце терористицке нападе(самоубилацке) у вецим градовима и Ирака и Сирије.

ОДГОВОРИТЕ