Kraj teroristima ili horor zauvijek

Predsjednik SAD Donald Tramp nazvao je teroristički napad u Mančesteru "divljačkim i varvarskim" i naglasio da Amerika nikada neće prestati da se bori protiv terorizma.

Svijet 25.05.2017 | 17:59
Kraj teroristima ili horor zauvijek
On je rekao da teroristi moraju biti zaustavljeni ili će horor koji je viđen u Mančesteru, kao i širom svijeta, trajati zauvijek.

Tramp je obećao da će učiniti sve da se pred lice pravde nađu oni koji su odgovorni za curenje informacija američkih obavještajnih službi, zbog čega je London prekinuo razmjenu informacija o istrazi nakon terorističkog napada u Mančesteru u ponedjeljak, 22. maja.

Tokom samita NATO u Briselu, Tramp je kritikovao zemlje članice NATO koje nedovoljno troše na finansiranje saveza i dodao da će SAD, zajedno sa saveznicima, zaustaviti militante.

(Srna)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Podrinjac

25.05.2017 16:03

Samo glumite svjetske policajce i sirite-demokratiju-pa ce se terorizam samo pojacati.

ODGOVORITE
Name

Kica

25.05.2017 20:11

ISIS je pred porazom u Iraku i u Sirji.Bice sa njima svrseno za nekoliko mjeseci,mozda i prije.U Siriji ostaje Al Nusra,koji ce biti u teskoj poziciji,jer ce se u Siriji osloboditi znatne snage Basareve.Ovi iz ISIS-a ce se razici na sve svjetske strane i nastavice sa teroristickim napadima godinama.Vjerovatno ce izvoditi ubuduce teroristicke napade(samoubilacke) u vecim gradovima i Iraka i Sirije.

ODGOVORITE