Цистерна слетјела возач повријеђен

У саобраћајној несрећи која се данас у послеподневним сатима догодила на магистралном путу Приједор - Козарска Дубица, повређен је возач цистерне која је превозила гориво, а на интервенцију су изашли и приједорски ватрогасци.

Република Српска 25.05.2017 | 17:35
Цистерна слетјела возач повријеђен
Како је потврђено у Оперативном центру Полицијске управе Приједор, несрећа се догодила око 13.25, када је возач цистерне, под још непознатим околностима, изгубио контролу над возилом и слетео с цесте.

Према речима дежурног полицајца, возач је том приликом повређен и превезен је у приједорску болницу, како би му се указала помоћ. Како се сазнаје, возач је од силине удара испао кроз шајбу возила, преноси Фактор.

У полицији је потврђено да није дошло до цурења горива из цистерне, али је мања количина горива исцурила из резервоара за гориво. Цистерна, која је у власништву локалне фирме Приједорпутеви, буквално је остала да виси преко заштитне ограде, те су, будући да се ради о лако запаљивој течности, на интервенцију изашли и ватрогасци Територијалне ватрогасне јединице Приједор.

- На терен је упућено шест колега са два ватрогасна возила. Они су предузели превентивне мере како не би дошло до запаљења, искључили струју у возилу и бацили пену по цести гдје је исцурила течност из резервоара - казао је Раденко Петрић, командир Јединице за спашавање.

Ватрогасци су и даље превентивно на терену, те се чека долазак дизалице која ће извући цистерну, док увиђај на месту догађаја обављају полицајци ПУ Приједор.

(Фактор.ба)

Коментари / 0

Оставите коментар