Мари: Новак ме је изненадио са Агасијем!

Енди Мари признао је да је изненађен одлуком Новака Ђоковића да на место тренера постави легендарног Андреа Агасија.

Тенис 26.05.2017 | 19:00
Мари: Новак ме је изненадио са Агасијем!
Србин је почетком маја отпустио комплетан стручни штаб, да би после пораза у финалу Мастерса у Риму саопштио да ће у наредном периоду сарађивати са Американцем.

"То што ће му помагати Андре јесте свакако позитивна ствар за Новака, али и добра за тенис. Када великани остају у игри то ствара велико интересовање. Иако не знам какав им је договор, знам да је Андре веома, веома заузет, пошто ради толико ствари поред тениса, а и има и своју школу у Лас Вегасу. Био сам помало изненађен када је Новак саопштио да ће сарађивати са њим јер нисам веровао да ће се Андре једног дана одлучити да постане тренер", каже Мари.

С друге стране, ни први рекет света не игра онако како уме, од почетка године је у великом паду, а на предстојећем турниру у Паризу брани финале од прошле године, где га је управо савладао Новак.

"Постао сам први играч света на крају прошле године, али је у међувремену било више тренутака у којима сам се мучио да пронађем мотивацију и задам себи нове циљеве. Али, као и у претходних седам, осам година колико ми траје каријера, увек ми је максимални фокус био усмерен на наступе на Гренд Слемовима, а тако је и данас. Увек се осећам посебно мотивисано када дођем на Слем, у ситуацији када играм лоше", закључио је Шкот.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар