Mari: Novak me je iznenadio sa Agasijem!

Endi Mari priznao je da je iznenađen odlukom Novaka Đokovića da na mesto trenera postavi legendarnog Andrea Agasija.

Tenis 26.05.2017 | 19:00
Mari: Novak me je iznenadio sa Agasijem!
Srbin je početkom maja otpustio kompletan stručni štab, da bi posle poraza u finalu Mastersa u Rimu saopštio da će u narednom periodu sarađivati sa Amerikancem.

"To što će mu pomagati Andre jeste svakako pozitivna stvar za Novaka, ali i dobra za tenis. Kada velikani ostaju u igri to stvara veliko interesovanje. Iako ne znam kakav im je dogovor, znam da je Andre veoma, veoma zauzet, pošto radi toliko stvari pored tenisa, a i ima i svoju školu u Las Vegasu. Bio sam pomalo iznenađen kada je Novak saopštio da će sarađivati sa njim jer nisam verovao da će se Andre jednog dana odlučiti da postane trener", kaže Mari.

S druge strane, ni prvi reket sveta ne igra onako kako ume, od početka godine je u velikom padu, a na predstojećem turniru u Parizu brani finale od prošle godine, gde ga je upravo savladao Novak.

"Postao sam prvi igrač sveta na kraju prošle godine, ali je u međuvremenu bilo više trenutaka u kojima sam se mučio da pronađem motivaciju i zadam sebi nove ciljeve. Ali, kao i u prethodnih sedam, osam godina koliko mi traje karijera, uvek mi je maksimalni fokus bio usmeren na nastupe na Grend Slemovima, a tako je i danas. Uvek se osećam posebno motivisano kada dođem na Slem, u situaciji kada igram loše", zaključio je Škot.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar