Неки „ђаво“ је ушао у Муриња!

Овако се никада није радовао! Португалац стигао до четвртог европског трофеја у тренерској каријере, након чега су га савладале емоције.

Фудбал 25.05.2017 | 09:45
Неки „ђаво“ је ушао у Муриња!
Титула првака Европе и Куп УЕФА са Портом, трофеј Лиге шампиона са Интером, Примера са Реалом, Премијер лига са Челсијем, све су то успеси који Жозеа Муриња сврставају међу најуспешније тренере у историји фудбала, али се чини да ми ни до једног трофеја није било толико стало ко до овог са Манчестер јунајтедом.

Португалац је са Црвеним ђаволима, после изузетно напорне и турбулентне сезоне успео да освоји Лигу Европе и обезбеди пласман у Лигу шампиона, а онда се радовао и скакао као дете. Многи су са правом оспоравали рад и резултате на почетку ове сезоне, али је он на крају сезоне са својим тимом ипак потврдио квалитет и дошао до жељеног циља.

Први у загрљај му је притрчао његов син Жозе Марио Мурињо, а после тога су се смењивале сузе и осмеси на његовом лицу. Португалац је константно држао четири подигнута прста, која означавају четири освојена европска трофеја.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар