Neki „đavo“ je ušao u Murinja!

Ovako se nikada nije radovao! Portugalac stigao do četvrtog evropskog trofeja u trenerskoj karijere, nakon čega su ga savladale emocije.

Fudbal 25.05.2017 | 09:45
Neki „đavo“ je ušao u Murinja!
Titula prvaka Evrope i Kup UEFA sa Portom, trofej Lige šampiona sa Interom, Primera sa Realom, Premijer liga sa Čelsijem, sve su to uspesi koji Žozea Murinja svrstavaju među najuspešnije trenere u istoriji fudbala, ali se čini da mi ni do jednog trofeja nije bilo toliko stalo ko do ovog sa Mančester junajtedom.

Portugalac je sa Crvenim đavolima, posle izuzetno naporne i turbulentne sezone uspeo da osvoji Ligu Evrope i obezbedi plasman u Ligu šampiona, a onda se radovao i skakao kao dete. Mnogi su sa pravom osporavali rad i rezultate na početku ove sezone, ali je on na kraju sezone sa svojim timom ipak potvrdio kvalitet i došao do željenog cilja.

Prvi u zagrljaj mu je pritrčao njegov sin Žoze Mario Murinjo, a posle toga su se smenjivale suze i osmesi na njegovom licu. Portugalac je konstantno držao četiri podignuta prsta, koja označavaju četiri osvojena evropska trofeja.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar