Међу ухапшеним и мајка дјетета

Због сумње да су повезани са насилном смрћу трогодишњег дјечака у Пули, након криминалистичког истраживања ухапшене су три особе, двије жене и један мушкарац, саопштила је у сриједу навече истарска полиција.

Регион 25.05.2017 | 00:10
Међу ухапшеним и мајка дјетета
Како преносе хрватски медији, позивајући се на незваничне изворе, међу ухапшеним је и мајка дјетета.

Након обављеног увиђаја и криминалистичке обраде ухапшене су три особе, док се над још неколико особа ради криминалистичка обрада, након које ће се знати колико је особа уплетено у овај трагични случај - казала је портпаролка истарске полиције Сузана Сокач. 

Трогодишње дијете пронађено је у сриједу ујутро око девет сати у близини лучице Мандрач у Пули а током ноћи  је његова 32- годишња мајка пријавила нестанак дјетета. 

На тијелу дјечака. како преносе хрватски медији, видљиви трагови насиља, а претпоставља се да је задављен и бачен у море.

(Агенције)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Сака

25.05.2017 05:09

Бозе сачувај,њих мучити задавити и бацити у море да се и незна за њих!!!А мајку посебно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

нормална мајка

25.05.2017 09:51

Боже сачувај јадно дијете, краветину мајку незнам како би је још погрдније назвала јер и крава пази своје теле биједница једна треба је разапети и мучити и пустити да постепено јада на мукама умире и све те битанге што су са њом учествовале исто тако побити говна и бацити у море да им се траг затаре и да их нико никад не пронађе.ДИЈЕТЕ ДРАГО ПОЧИВАЈ У МИРУ.