Među uhapšenim i majka djeteta

Zbog sumnje da su povezani sa nasilnom smrću trogodišnjeg dječaka u Puli, nakon kriminalističkog istraživanja uhapšene su tri osobe, dvije žene i jedan muškarac, saopštila je u srijedu naveče istarska policija.

Region 25.05.2017 | 00:10
Među uhapšenim i majka djeteta
Kako prenose hrvatski mediji, pozivajući se na nezvanične izvore, među uhapšenim je i majka djeteta.

Nakon obavljenog uviđaja i kriminalističke obrade uhapšene su tri osobe, dok se nad još nekoliko osoba radi kriminalistička obrada, nakon koje će se znati koliko je osoba upleteno u ovaj tragični slučaj - kazala je portparolka istarske policije Suzana Sokač. 

Trogodišnje dijete pronađeno je u srijedu ujutro oko devet sati u blizini lučice Mandrač u Puli a tokom noći  je njegova 32- godišnja majka prijavila nestanak djeteta. 

Na tijelu dječaka. kako prenose hrvatski mediji, vidljivi tragovi nasilja, a pretpostavlja se da je zadavljen i bačen u more.

(Agencije)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Saka

25.05.2017 05:09

Boze sačuvaj,njih mučiti zadaviti i baciti u more da se i nezna za njih!!!A majku posebno...

ODGOVORITE
Name

normalna majka

25.05.2017 09:51

Bože sačuvaj jadno dijete, kravetinu majku neznam kako bi je još pogrdnije nazvala jer i krava pazi svoje tele bijednica jedna treba je razapeti i mučiti i pustiti da postepeno jada na mukama umire i sve te bitange što su sa njom učestvovale isto tako pobiti govna i baciti u more da im se trag zatare i da ih niko nikad ne pronađe.DIJETE DRAGO POČIVAJ U MIRU.