Кристал Палас тражи тренера - кандидат и Јокан!

Лука Миливојевић ће у новој сезони сарађивати и са новим тренером, а један од кандидата је и Србин.

Фудбал 25.05.2017 | 13:15
Кристал Палас тражи тренера - кандидат и Јокан!
Кристал Палас је изненада остао без менаџера.

Сем Алардајс је одлучио да напусти "орлове" након што их је спасао од испадања из Премијер лиге, и највероватније му је то био последњи тренерски посао у каријери, а "орлови" имају задатак да у најскорије време нађу ново решење за клупу.

Енглески медији за сада спекулишу да би Алардајсов наследник могли да буду тренери који су освајали Премијер лигу - Роберто Манћини (Сити) и Клаудио Ранијери (Лестер).

Кладионице "цене" да је млађи од ове двојице у већи фаворит, и дају квоту 2 на опкладу да је он следећи тренер Паласа док је за Ранијерија квота 5, али нису само они ти који су доведени у везу са "орловима", па се тако спомињу и Марко Силва (Хал сити) и Славиша Јокановић (Фулам).

Силва није успео да спасе "тигрове" од испадања и наводно преговара и са Портом, док је Славиша Јокановић недавно потписао нови уговор са тимом са "Крејвин котиџа".

Он је тим увео у плеј-оф за одлазак у Премијер лигу, где су елиминисани од стране Рединга, али је изразио жељу да остане у овом лондонском клубу и у наредне сезоне и покуша да избори промоцију.

Српски менаџер се ових дана доводи и у везу са Мидлсброом...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар