Kristal Palas traži trenera - kandidat i Jokan!

Luka Milivojević će u novoj sezoni sarađivati i sa novim trenerom, a jedan od kandidata je i Srbin.

Fudbal 25.05.2017 | 13:15
Kristal Palas traži trenera - kandidat i Jokan!
Kristal Palas je iznenada ostao bez menadžera.

Sem Alardajs je odlučio da napusti "orlove" nakon što ih je spasao od ispadanja iz Premijer lige, i najverovatnije mu je to bio poslednji trenerski posao u karijeri, a "orlovi" imaju zadatak da u najskorije vreme nađu novo rešenje za klupu.

Engleski mediji za sada spekulišu da bi Alardajsov naslednik mogli da budu treneri koji su osvajali Premijer ligu - Roberto Manćini (Siti) i Klaudio Ranijeri (Lester).

Kladionice "cene" da je mlađi od ove dvojice u veći favorit, i daju kvotu 2 na opkladu da je on sledeći trener Palasa dok je za Ranijerija kvota 5, ali nisu samo oni ti koji su dovedeni u vezu sa "orlovima", pa se tako spominju i Marko Silva (Hal siti) i Slaviša Jokanović (Fulam).

Silva nije uspeo da spase "tigrove" od ispadanja i navodno pregovara i sa Portom, dok je Slaviša Jokanović nedavno potpisao novi ugovor sa timom sa "Krejvin kotidža".

On je tim uveo u plej-of za odlazak u Premijer ligu, gde su eliminisani od strane Redinga, ali je izrazio želju da ostane u ovom londonskom klubu i u naredne sezone i pokuša da izbori promociju.

Srpski menadžer se ovih dana dovodi i u vezu sa Midlsbroom...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar