Слишковић вс новинар: Шта се ти петљаш, брко?

Погледајте вербални сукоб између тренера Зрињског Блажа Слишковића и новинара на конференцији за штампу у Бијељини послије меча против Радника.

Фудбал 24.05.2017 | 12:15
Слишковић вс новинар: Шта се ти петљаш, брко?
Још се није стишала бура око пенала у Бијељини, којим је Зрињски у 94. минуту стигао до побједе над Радником и на корак од одбране шампионске титуле у Премијер лиги Босне и Херцеговине.

Посљедњи у низу дешавања која су испливала у јавност је снимак конференције за штампу на којој се тренер "племића" на непримјерен начин обраћа представницима медија.

"Знате рећи измислио пенал, а не знате да кажете зашто је измислио жути и црвени картон. Видите за црвени картон, што то не погледате", одговорио је популарни Бака на питање о "непостојећем" пеналу у судијској надокнади.

На констатацију новинара да је арбитар измислио и црвени картон, Слишковић је наставио с "паљбом".

"Другачије би било да смо ми играли с 11 играча 35 минута до краја".

Новинар је замолио да стратег Мостараца не диже галаму на њега.

"Шути богати, немој се петљати гдје ти није мјесто! Ти ћеш коментарисати судије и све! Немој коментарисати ти бога ти! Зашто сте необјективни? Будите објективни, говорите само једну страну, а нећете да кажете и другу страну. Свака страна има своје виђење ствари".

Узвратио је припадник "седме силе" и поновио да Слишковић прекине да галами на њега.

"Не галамим ја, већ с повишеним тоном причам. Није то исто јер ја кад загалим, то је другачије".

"Пробај", узвратио је новинар.

"Што? Хоћеш ми ти нешто јел? Хоћеш ти нешто брко? Зашто провоцираш с тим: 'Пробај'".



Епилог комплетне приче је суспензија судије Антонија Бандића из Груда до краја текуће, али и наредне сезоне 2017/18 управо због једанаестерца у 94. минуту који је у побједу претворио Бањалучанин Саша Кајкут.

Осим казне, у жижу јавности испливао је и "рат" саопштењима између Жељезничара и Зрињског пред одлучујуће посљедње коло Лиге за шампиона у којем Мостарци дочекују Слободу и с евентуалном побједом ће осигурати нови шампионски пехар.

Извор: мондо.ба

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Тито

24.05.2017 18:33

Пенал??? ал' мало морген

ОДГОВОРИТЕ