Пао договор! Дефо изненадио многе...

Договорено - Дефо се враћа на место на којем је експлодирао пре 17 година! Искусни репрезентативац Енглеске потписује трогодишњи уговор.

Фудбал 25.05.2017 | 21:45
Пао договор! Дефо изненадио многе...
Енглески ветеран Џермејн Дефо (34) преселиће се у Борнмут као слободан играч овога лета, јавља британски Скај.

У уговору искусног нападача са Сандерлендом постоји клаузула да је слободан, након испадања Црних мачака из Премијер лиге, а према информацијама из Енглеске, Дефо се данас са челницима Трешњица договорио око трогодишњег уговора, по којем ће зарађивати 75.000 евра недељно (3.600.000 годишње). 

Дефо ће наредних дана бити подвргнут детаљним лекарским прегледима после којих ће бити промовисан као појачање тима за који је наступао на почетку каријере као млад и талентован фудбалер. Његових 18 голова за Трешњице из сезоне 2000/01 уједно су били и најбоља серија неког нападача Борнмута у послератној историји овог клуба (погађао на десет узастопних утакмица), што му је била добра препорука да се врати на место на којем је експлодирао пре 17 година.

Искусни Џермејн Дефо постигао је 34 поготка на 82 наступа за Сандерленд од јануара 2015. на овамо. Његов одалазак са Стадиона светлости уследио је само дан након што јеДејвид Мојес поднео оставку на кормилу Црних мачака.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар