Pao dogovor! Defo iznenadio mnoge...

Dogovoreno - Defo se vraća na mesto na kojem je eksplodirao pre 17 godina! Iskusni reprezentativac Engleske potpisuje trogodišnji ugovor.

Fudbal 25.05.2017 | 21:45
Pao dogovor! Defo iznenadio mnoge...
Engleski veteran Džermejn Defo (34) preseliće se u Bornmut kao slobodan igrač ovoga leta, javlja britanski Skaj.

U ugovoru iskusnog napadača sa Sanderlendom postoji klauzula da je slobodan, nakon ispadanja Crnih mačaka iz Premijer lige, a prema informacijama iz Engleske, Defo se danas sa čelnicima Trešnjica dogovorio oko trogodišnjeg ugovora, po kojem će zarađivati 75.000 evra nedeljno (3.600.000 godišnje). 

Defo će narednih dana biti podvrgnut detaljnim lekarskim pregledima posle kojih će biti promovisan kao pojačanje tima za koji je nastupao na početku karijere kao mlad i talentovan fudbaler. Njegovih 18 golova za Trešnjice iz sezone 2000/01 ujedno su bili i najbolja serija nekog napadača Bornmuta u posleratnoj istoriji ovog kluba (pogađao na deset uzastopnih utakmica), što mu je bila dobra preporuka da se vrati na mesto na kojem je eksplodirao pre 17 godina.

Iskusni Džermejn Defo postigao je 34 pogotka na 82 nastupa za Sanderlend od januara 2015. na ovamo. Njegov odalazak sa Stadiona svetlosti usledio je samo dan nakon što jeDejvid Mojes podneo ostavku na kormilu Crnih mačaka.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar