Пуста жеља ''Црних мачака'' - Ранијери!

Челници Сандерленда желе легендарног Италијана, али је питање имају ли пара "за то планинарење".

Фудбал 25.05.2017 | 20:00
Пуста жеља ''Црних мачака'' - Ранијери!
Занимљиве вести стижу нам из Италије, а тичу се Клаудија Ранијерија. Сада већ легендарни стручњак могао би лако да се врати у енглески фудбал, али овај пут на кормило Сандерелндац тима из Чемпионшипа.

Црне мачке су јуче остале без Дејвида Мојеса који је поднео оставку након испадања из Премијер лиге, па је председник Елис Шорт већ започео потрагу за новим шефом стручног штаба. Италијански Тутомеркато пише да је Ранијери први на листи жеља руководства Сандерленда, без обзира што је његов потенцијални долазак на Стадион светлости компликован.

Сјајни Римљанин је отпуштен у Лестеру средином сезоне, иако је пре равно 12 месеци предводио Лисице до највећег успеха у клупској историји, освајања шампионске титуле. Зато је питање да ли би Ранијери прихватио да преузме клуб у друголигашком рангу. 

Једино, уколико се Црне мачке испрсе и ставе на сто понуду која се не одбија, али је то мало извесно пошто је Сандереленд у дубокој були, а само протекле сезоне забележили су губитак од чак 40.000.000 евра. Зато им изгледа не гине на крају Рој Хоџсон, кандидат број два...

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар