Pusta želja ''Crnih mačaka'' - Ranijeri!

Čelnici Sanderlenda žele legendarnog Italijana, ali je pitanje imaju li para "za to planinarenje".

Fudbal 25.05.2017 | 20:00
Pusta želja ''Crnih mačaka'' - Ranijeri!
Zanimljive vesti stižu nam iz Italije, a tiču se Klaudija Ranijerija. Sada već legendarni stručnjak mogao bi lako da se vrati u engleski fudbal, ali ovaj put na kormilo Sanderelndac tima iz Čempionšipa.

Crne mačke su juče ostale bez Dejvida Mojesa koji je podneo ostavku nakon ispadanja iz Premijer lige, pa je predsednik Elis Šort već započeo potragu za novim šefom stručnog štaba. Italijanski Tutomerkato piše da je Ranijeri prvi na listi želja rukovodstva Sanderlenda, bez obzira što je njegov potencijalni dolazak na Stadion svetlosti komplikovan.

Sjajni Rimljanin je otpušten u Lesteru sredinom sezone, iako je pre ravno 12 meseci predvodio Lisice do najvećeg uspeha u klupskoj istoriji, osvajanja šampionske titule. Zato je pitanje da li bi Ranijeri prihvatio da preuzme klub u drugoligaškom rangu. 

Jedino, ukoliko se Crne mačke isprse i stave na sto ponudu koja se ne odbija, ali je to malo izvesno pošto je Sanderelend u dubokoj buli, a samo protekle sezone zabeležili su gubitak od čak 40.000.000 evra. Zato im izgleda ne gine na kraju Roj Hodžson, kandidat broj dva...

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar