''Диносауруси'' лове Суботића!

Бивши српски репрезентативац ипак остаје у Немачкој?!

Фудбал 25.05.2017 | 13:00
''Диносауруси'' лове Суботића!
Позајмица у Келну је истекла, Томас Тухел уверава да ће отворених руку дочекати Невена Суботића назад у Дортмунду, али како није извесно ни да ће он остати на Борусијиној клупи неизвесно је било шта тврдити кад је у питању статус бившег српског репрезентативца. Осим да понуда са стране има, а иако се шушкало да је највероватнија опција одлазак из Бундеслиге после 11 година, изгледа да ће Суботић и даље терати лопту у Немачкој.

Хамбургер Моргенпост наводи да је ХСВ озбиљно загризао за 28-годишњег штопера, али и да је и сам Суботић више него расположен за селидбу на Фолкспарк стадион.

"Наравно, могућност преласка у ХСВ је врло узбудљива. Невен има веома високо мишљење о тренеру Маркусу Гисдолу", каже Суботићев саветник Фридер Гам.

Хамбургер Моргенспорт даље подсећа да су се Диносаруси и пре шест месеци распитивали за Суботића, али да су се тада одлучили да из Леверкузена на позајмицу доведу Киријакоса Пападополуса. Да ли ће Грк остати у Хамбургу још се не зна - ХСВ би морао да на Бајеров рачун уплати између 8.000.000 и 10.000.000 евра - али то наводно неће имати никакав утицај на коначну одлуку о довођењу Суботића.

Сад се само чека Клаус Михаел Кине, јер без финансијске ињекције овог милијардера ХСВ-у су везане руке. Али Кине много воли Хамбург. Питање је само докле ће имати стрпљења. Већ је стровалио озбиљне милионе у клуб, а ХСВ се већ по навици сваке сезоне бори за опстанак.

Извор: моззартспорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Гого

25.05.2017 11:22

Истина је да га нико не żели.

ОДГОВОРИТЕ