''Dinosaurusi'' love Subotića!

Bivši srpski reprezentativac ipak ostaje u Nemačkoj?!

Fudbal 25.05.2017 | 13:00
''Dinosaurusi'' love Subotića!
Pozajmica u Kelnu je istekla, Tomas Tuhel uverava da će otvorenih ruku dočekati Nevena Subotića nazad u Dortmundu, ali kako nije izvesno ni da će on ostati na Borusijinoj klupi neizvesno je bilo šta tvrditi kad je u pitanju status bivšeg srpskog reprezentativca. Osim da ponuda sa strane ima, a iako se šuškalo da je najverovatnija opcija odlazak iz Bundeslige posle 11 godina, izgleda da će Subotić i dalje terati loptu u Nemačkoj.

Hamburger Morgenpost navodi da je HSV ozbiljno zagrizao za 28-godišnjeg štopera, ali i da je i sam Subotić više nego raspoložen za selidbu na Folkspark stadion.

"Naravno, mogućnost prelaska u HSV je vrlo uzbudljiva. Neven ima veoma visoko mišljenje o treneru Markusu Gisdolu", kaže Subotićev savetnik Frider Gam.

Hamburger Morgensport dalje podseća da su se Dinosarusi i pre šest meseci raspitivali za Subotića, ali da su se tada odlučili da iz Leverkuzena na pozajmicu dovedu Kirijakosa Papadopolusa. Da li će Grk ostati u Hamburgu još se ne zna - HSV bi morao da na Bajerov račun uplati između 8.000.000 i 10.000.000 evra - ali to navodno neće imati nikakav uticaj na konačnu odluku o dovođenju Subotića.

Sad se samo čeka Klaus Mihael Kine, jer bez finansijske injekcije ovog milijardera HSV-u su vezane ruke. Ali Kine mnogo voli Hamburg. Pitanje je samo dokle će imati strpljenja. Već je strovalio ozbiljne milione u klub, a HSV se već po navici svake sezone bori za opstanak.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Gogo

25.05.2017 11:22

Istina je da ga niko ne żeli.

ODGOVORITE